DA ASPORTO VEENENDAAL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 375 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Da Asporto Veenendaal. Meer weten? Ontdek meer

18 jul 2024 om 20:36 Super! Heerlijk knoflook brood, Turkse pizza. We raden het aan.
14 jul 2024 om 2:50 Erg vlot! Helaas was dat waarschijnlijk omdat iedereen die pasta bestelde, gewoon Penne kreeg, ongeacht wat er besteld is. Wel lekker, maar niet waar ik zin in had.
13 jul 2024 om 7:42 Hebben langer als 1,5 uur moeten wachten tot de bestelling er was. Heb 3 keer naar ze gebeld maar er werd niet opgenomen. Had zelf geen tijd meer om het überhaupt te eten omdat ik weg moest en het dus ZO lang duurde. Heel slecht
13 jul 2024 om 3:41 Het was oké, maar redelijk vettig en geen krokante bodem
8 jul 2024 om 15:11 In de calzone tonno, miste ik de champignons en de ansjovis, dat vond ik erg jammer. Want ik was lyrisch over Da Asporto.
6 jul 2024 om 23:06 Stellen mij nooit teleur
6 jul 2024 om 19:08 Zoals altijd geweldig! Vriendelijke bezorger. Die zelfs even tijd nam voor de kleine 2jarige jongen. Warm en lekker eten. Top tent dit !!
2 jul 2024 om 5:10 Polecam makaronik solidna porcja pysznego makaronu zapiekanego żółtym serem
1 jul 2024 om 10:17 Overdreven veel saus en kaas waardoor het een hele vatzige pizza wordt.
21 jun 2024 om 20:12 lekker optijd bezorgd
13 jun 2024 om 12:36 Ik had een pizza bolognese maar er zat meer kaas dan saus erop helaas waardoor het niet zo goed beviel. Ik had ook knoflookbroodsneetjes besteld met kaas en peperoni die was heel lekker maar helaas waren ze de peperoni vergeten op te doen..
10 jun 2024 om 22:51 Estelling zou 30 minuten te laat komen. Heb uiteindelijk de bestelling geannuleerd omdat ik weer weg moest. Erg slecht